Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke rettigheter du har til personvern, hvilke personopplysninger vi behandler, og hvordan vi bruker dem for å gi deg trygghet og rettigheter til informasjon om behandlingen av dine personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven.

Om Wiser AS

Wisser ble etablert i 2013 og har drevet med konsulentvirksomhet og drift innenfor IT med hovedvekt på database (MSSQL og MySQL) og applikasjonsforvaltning. Etterhvert har vi svært god erfaring med ITIL som rammeverk for drift.

Vår rolle som behandlingsansvarlig

Personvernerklæringen omfatter databehandlingsaktivitetene som Wisser AS er involvert i der Wisser fungerer som behandlingsansvarlig. Behandlingsansvarlig defineres som den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger, og hvilke hjelpemidler som skal brukes. Som behandlingsansvarlig er vi ansvarlige for at behandling av personopplysninger gjøres i samsvar med personvernloven. Det kan for eksempel være i forbindelse med innhenting og lagring av personopplysninger fra kunder, ansatte og leverandører som er nødvendige for drift av vår virksomhet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Hva er en cookie?

Informasjonskapsler (cookies) er filer som blir lastet ned på din enhet når du besøker en nettside. Disse filene brukes til å huske og gjenkjenne din enhet, preferanser og blir brukt for å gi deg bedre tjenester. Noen cookies er helt nødvendige for funksjonaliteten på nettsidene, mens andre blir brukt til å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen.

Funksjonelle cookies brukes til å:
– huske innloggingsopplysningene dine
– ivareta sikkerheten når du er innlogget
– sørge for at nettsidene ser konsistente ut

Ytelsescookies brukes til å:
– forbedre ytelsen til nettsidene gjennom å laste sidene raskere
– forbedre brukeropplevelsen

Målrettede cookies brukes til å:
– la deg dele og like innhold
– sende informasjon til andre nettsteder for å tilpasse reklamen deres



Hvordan behandle cookies

På din nettleser kan du behandle alle dine infokapsler. Du kan velge å fjerne eksisterende infokapsler og sette regler for behandling av infokapsler. Les mer på aboutcookies for å lære mer.




Edit Page

Om Wisser

Wisser ble etablert i 2013 og har drevet med konsulentvirksomhet og drift innenfor IT med hovedvekt på database (MSSQL og MySQL) og applikasjonsforvaltning. Etterhvert har vi svært god erfaring med ITIL som rammeverk for drift.

©2021 Wisser AS. Alle Rettigheter Reservert. Utviklet av Wisser AS

Search