Systemutvikling og drift

Hva gjør vi?

  • Automatiserer innhenting av data til websider i Python med blant annet Selenium. Ler mer: Her
  • Utvikler webapplikasjoner i Laravel (PHP rammeverket)
  • Benytter Power Apps og Power BI for å lage rapporter og applikasjoner uten koding. Les mer: Her
  • Lager og videreutvikler nettsider i Wordpress eller Joomla (oppsett av tema og sidemaler) med blant annet Elementor som sidebygger. Les mer: Her
  • Benytter Gravity forms -> Sharepoint integrasjon til Wordpress for å automatisere registreringsskjemaer.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en helt ny nettside laget i Wordpress eller Joomla, eller ønsker å automatisere store mengder data.
Hva er Laravel?
Laravel er et rammeverk i PHP som bruker MVC-arkitekturen (model-view-controller) og benyttes for å utvikle web applikasjoner.
Hva er Gravity forms?
Gravity forms er en plugin til Wordpress som brukes for å lage registreringsskjemaer. Med Gravity forms kan man f.eks lage skjemaer for bestilling av kurs, spørreundersøkelser, meningsmålinger osv.
Hva er Sharepoint?
Sharepoint er en skyplattform som blir brukt for å dele informasjon med andre. I Sharepoint kan man lagre dokumenter og dele disse med andre.
Hva er Power Apps og Power BI?
Power BI blir brukt for å lage rapporter og visualisere data i form av grafer. Programvaren kan hente data fra flere datakilder (databaser, excel osv) og lage dype analysere ut i fra denne dataen. Blir ofte brukt av bedrifter som trenger innsyn i forretningene.

Power Apps er en programvare hvor man kan lage applikasjoner uten koding. Ofte brukt av forretninger som ønsker å automatisere en god del arbeidsoppgaver.
Edit Page

Om Wisser

Wisser ble etablert i 2013 og har drevet med konsulentvirksomhet og drift innenfor IT med hovedvekt på database (MSSQL og MySQL) og applikasjonsforvaltning. Etterhvert har vi svært god erfaring med ITIL som rammeverk for drift.

Search