Webutvikling

Image
Joomla er ganske lik Wordpress men har noen klare fordeler dersom en skal publisere mange artikler med forskjellig tilgang.
Image
Wordpress er den mest brukte plattformen til å lage websider og er forholdsvis enkel til å gjøre ting selv. Vi kan tilpasning av design (CSS) og legge til plugins slik at du får den funksjonaliteten du ønsker.
Image
Gravity Forms har utrolig mye funksjonalitet som kan gjøre det lettere for dine kunder å registrere seg sine ønsker. Vi benytter Gravity Forms til avanserte funksjoner der kunder registrerer og sender informasjonen inn i andre interne datasystemer.

Ta kontakt for å høre om hva vi kan tilby.
Image
Integromat benyttes som integrasjonsmotor i skyen for å ta bort manuelt arbeid og sy sammen løsninger. Her er det mye manuelt arbeid å spare! 

Vi bruker standardkomponenter og syr sammen løsninger.
Enkle Websider
Ønsker du enkle websider med kontaktinformasjon så fikser vi det. Har du sett en mal (template) for hva du liker så fikser vi design og bilder.
Excel ark til websider
Patching av websites.
Oppsett og konfigurering av websider
Ekstra rapporter
Edit Page

Om Wisser

Wisser ble etablert i 2013 og har drevet med konsulentvirksomhet og drift innenfor IT med hovedvekt på database (MSSQL og MySQL) og applikasjonsforvaltning. Etterhvert har vi svært god erfaring med ITIL som rammeverk for drift.

Search